CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

De unde cumparam accesoriile

Doamnele mele, aceasta este intrebarea pe care o primesc cel mai des, ceea e pana la urma este normal.
Eu personal am incercat toate variantele, mai putin aceea sa comand in strainatate, dar nu este exclus pe viitor.
Astfel, am sa va spun toate variantele posibile, toate cu pros and cons. Pentru mine, din punct de vedere financiar, cel mai bine este sa merg la Dragonul Rosu unde pot cumpara multe accesorii la preturi mai accesibile. Problema este ca este foarte departe, ca trebuie sa te trezesti foarte devreme, cea ce sambata, dupa o saptamana de lucru numai chef nu ai. Asta insemnand ca in jur de 07.00 dimineata trebuie sa ajungi acolo, ca sa ai loc de parcare. Astfel te invarti dupa un loc de parcare de innebunesti si iti piere cheful
Alta varianta este aceea ce comandarii de pe site-uri. Este mult, mult mai comod si plus ai o varietate extraordinara. Totul este sa ai rabdare sa te uiti pe toate produsele afisate si sa comanzi. Un mic minus, dar nu din partea acestor magazine online, este faptul ca desi ei iti indica acolo exact marimea, lungimea, diametrul si asa mai departe, mai ales pentru incepatori este greu de vizualizat. In sensul ca se poate intampla sa ai o imagine in cap despre produs, iar cand soseste sa nu fie ce ai vizualizat tu. Mie mi s-a intamplat acest lucru, mai ales la inceput, pana am inceput sa cunosc exact produsele.
Alta varianta este sa te duci sa cumperi direct de la cele cateva magazinele din Bucuresti. nu este o varianta prea buna, deoarece nu cred ca sunt vreo 3-4 de acest gen in Bucuresti. Ce este bine este ca la fel, vezi direct la fata locului accesoriile, stii exact ce cumperi si poti vizualiza deja cam ce bijuterii poti crea. deci, pa langa faptul ca sunt foarte putine magazine de acest gen, si preturile sunt pe masura.
Pe scurt, cam acestea sunt variantele. Daca aveti nevoie de detalii, puteti sa ma intrebati.
Diana

0 comentarii: