CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

luni, 28 februarie 2011

1 Martie

Primavara a venit, asa ca hai sa ne bucuram si sa ii bucuram si pe ceilalti cu florile naturale si cu cele artificiale. Deoarece florile naturale ne sunt oferite de catre natura, imi incerc si eu norocul cu cele pe care le-am realizat. O explozie de culoare si de veselie.


O primavara cat mai placuta va doresc!!!!!!!!!!!!!!

duminică, 27 februarie 2011

De fiecare data imi promit sa nu mai realizez bijuturii si le dau imediat fara sa le pozez, dar de fiecare data nu imi tin promisiunea. Sper ca de astazi sa nu mai asa.
O sa va arat ce am mai realizat si am reusit sa pozez:
Un colier de efect, cu un trandafir de ceramica, iar lantul este format din margele de nisip impletite.
Pret: 45 Ron

Colier din 3 lanturi, cu cristale negre si margelute de sticla cu model

Pret 45 Ron

Un alt colier de efect, din turcoaz in forma de inima si pietre semipretioase howlit


 Pret 45 Ron

tehnica servetelului

Tehnica servetelului
Ceva atat de simplu, atat de frumos, prin care putem aduce casei noastre si lucrurilor din casa pe care le avem un plus de frumusete. Putem decora simple obiecte cu ajutorul unui banal servetel. O cutie de cafea, un vas de sticla, o placa de ceramica, o tava de lemn si asa mai departe. Variantele sunt nenumarate. Pe langa faptul ca putem sa ne infrumusetam casa, putem darui prietenilor niste cadouri deosebite care nu se intalnesc pe toate drumurile.
Ne trebuiesc foarte putine materiale si unelte.
Am sa va arat doua obiecte pentru care am aplicat tehnica servetelului. Dar mai intai, am sa va enumar materialele de care am avut nevoie:

servetelul - stiti foarte bine ca sunte nenumarate modele pe piata, ramane sa va decideti care va place mai mult
lipici decoupage pentru servetel
obiectul pe care ne hotaram sa-l decoram - aici am sa va arat o simpla cutie de cafea si o placa de ceramica
pensula cu care a intindem lipciul

Ce vreau sa spun in cazul obiectului pentru decorat este urmatorul lucru - daca nu este de culoare alba, ca de exemplu cutia de cafea, eu am mai adaugat un material, si anume grund. Se vopseste cutia de cafea sau orice alt obiect de culoare mai inchisa cu acest grund, se las sa se usuce, si apoi aplicam tehnica servetelului.

Astfel, am luat placa de ceramica pe care o vedeti in imaginea urmatoare, am aplicat cu ajutorul pensulei un strat din lipiciul special, si aproape imediat am aplicat servetelul. Atentie, servetelul, asa cum veti vedea, are 3 straturi. Noi vom pastra doar stratul de deasupra, pe care il vom aplica cu grija si cat mai uniform pe placa. Trebuie foarte mare atentie, deoarece este foarte subtire si se poate rupe. Ultimul pas este aplicarea iar a unui strat din lipici, dupa care il lasam sa se usuce. Toate aceasta procedura nu ia mai mult de 10 min si ne iese ceva deosebit, un tablou cu care putem decora casa.Ce ziceti de rezultat? Mie imi place foarte mult.

Al doilea obiect: cutia de cafea. Singura deosebire fata de procedura standard este aplicarea stratului de grund pentru a obtine un fond uniform, iar apoi pasii normali pe care i-am explicat mai sus.

Rezultatul:
Nimic mai simplu