CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Fimo - o pasiune mare

Ce ne poate aduce aminte mai mult de copilarie decat Fimo, un alt fel de plastelina, pe care o putem modela cum dorim noi, putand crea modele nenumarate? Ce ne poate destinde mai mult intr-o o zi de duminica ploioasa, zi in care dorim sa scapam de stresul cotidian, in care dorim sa ne relaxam si sa ne pregatim pentru o noua saptamana grea?

Eu am gasit modul ideal:  Muzica data tare, iar eu bagata cu mainile pana la coate in Fimo, incantata in fiecare minut de ceea ce poate nascoci imaginata umana. Mai dansam un pic, mai modelam un pic, apoi stam cu nasul in cuptor sa ne coacem creatiile, ne mai ardem la degete atunci cand verificam temperatura, iar apoi dupa ore intregi de munca/relaxare avem rezultatul. fel si fel de figurine care de care mai haioase, mai clasice, mai colorate, alb-negru etc.Floricele, inimioare, stelute, gargarite, pinguini, folosite ca pandante, brose, cercei. Ce sa mai zic. Desi casatorita de atata timp, nu-mi place sa trec prin bucatarie decat atunci cand fac dulciuri. E, acum mai am un motiv pentru care sa folosesc bucataria - ''prajiturelele'' din Fimo.
Doar cateva exemple de prajiturele:


O floricica vesela care poate fi folosita, asa cum v-am spus, ca brosa, pandant sau cercei. Intr-o zi de vara, la o tinuta de vara, ce se poate potrivi mai bine:

La fel si pentru urmatoarele:


Singura grija pe care trebuie s-o aveti este sa nu vina albinele sa culeaga mierea de pe floricele.